Produkten har blivit tillagd i varukorgen
 

1. Välj produkter

Välj fritt bland våra produkter så att det passar just dina behov av mensskydd.
 

2. Välj hur ofta

Välj hur ofta vi ska skicka dina produkter så att du alltid har dem hemma.
 

3. Vi levererar

Enklare kan det inte bli, välkommen att handla smart du också!
 

1. Välj produkter

Välj fritt bland våra produkter så att det passar just dina behov av mensskydd.
 

2. Välj hur ofta

Välj hur ofta vi ska skicka dina produkter så att du alltid har dem hemma.
 

3. Vi levererar

Enklare kan det inte bli, välkommen att handla smart du också!

Beppy

Succétampongen äntligen här

Äntligen har det skett lite innovation på tampongområdet. Nu finns nämligen succétampongen Beppy i Sverige, utvecklad av kvinnor för kvinnor. Beppy har en helt ny design utan snöre vilket gör att den inte syns vid användning. Tampongen formar sig även efter din kropp och är bekväm i alla lägen. Du kan till och med ha sex…

Formar sig efter din kropp

Beppys unika design gör att den formar sig efter kroppen och väl inne sitter den på plats, utan att kännas och utan risk för läckage. Beppy är därför optimal vid krävande sporter där stor rörelsefrihet krävs. Eftersom det inte syns att du på något sätt använder tampong är den också perfekt vid bad och vattensporter.

Beppy - tampongen vid sport, spa, bad, sex

Inget snöre

Eftersom Beppy inte har något snöre syns det inte när du använder tampongen. Du behöver inte längre oroa dig för snören som hänger ut under en dag på stranden eller när du badar. Beppy är också perfekt när du  till exempel går på en spinningklass eller när du rider eftersom du slipper ett skavande snöre.

Lätt att föra in och ta ut

Behandlingen med lactagel gör Beppy enkel att föra in. Dess mjuka material gör att den enkelt går att trycka ihop och föra in.

Beppy är även enkel att ta ut, trots att den inte har något snöre. Istället har Beppy en smart liten ögla som du tar ut den med. Första gången kan det kännas lite ovant, men när du väl gjort det en gång kommer du förstå precis hur du ska göra. I vissa fall kan en intimdusch hjälpa Beppyn att enkelt komma ut. Här kan du läsa fler tips hur du tar ut Beppy på bästa sätt.

Eftersom Beppy knappt känns kan den vara lätt att glömma av. Men du kan ha inne Beppy ända upp till åtta timmar innan du byter, så du har god tid på dig.

Och du, en liten sak till…

Eftersom Beppy känns som en del av kroppen och inte syns kan du ha sex under mensen utan problem. Ingen av er kommer att märka något och det kommer att vara precis som vanligt. Vi lovar.

Beppy har flera fördelar

  • Inget Snöre – syns inte
  • Bekväm – känns som en naturlig del av kroppen
  • Formar sig efter din kropp
  • Optimal vid sport och bad
  • Kan användas upp till 8 timmar
  • Du kan ha sex under mensen utan problem

Dermatologiskt och kliniskt testad

Tampongen Beppy är dermatologiskt och kliniskt testad. Flera miljoner Beppy har redan hunnit säljas över hela världen till nöjda användare.

Asha International, tillverkaren av Beppy tamponger, är ISO 9001- och ISO 13485-certifierade. ISO 9001 och ISO 13485 är internationella standarder för kvalitetsstyrning.
Detta betyder att tillverkningen av Beppy tamponger möter oerhört strikta internationella krav.

​Som Beppy-användare kan du vara säker på att du använder en högkvalitativ produkt.

iso 9001     iso 13485     

 

 

 

 

ISO 9001

 ISO 13485

 

Dry download

Wet download

 

 

Produkter
Handla
Information