Produkten har blivit tillagd i varukorgen
 

1. Välj produkter

Välj fritt bland våra produkter så att det passar just dina behov av mensskydd.
 

2. Välj hur ofta

Välj hur ofta vi ska skicka dina produkter så att du alltid har dem hemma.
 

3. Vi levererar

Enklare kan det inte bli, välkommen att handla smart du också!
 

1. Välj produkter

Välj fritt bland våra produkter så att det passar just dina behov av mensskydd.
 

2. Välj hur ofta

Välj hur ofta vi ska skicka dina produkter så att du alltid har dem hemma.
 

3. Vi levererar

Enklare kan det inte bli, välkommen att handla smart du också!

O.B

Varför är kvalitet så viktigt? Tamponger är en del av livet för miljontals flickor och kvinnor. De litar på o.b.®:s kvalitet och vi arbetar hårt för att de ska fortsätta med det.

I över 60 år har o.b.® arbetat för att ta fram bättre och bekvämare mensskydd. Resultatet av detta är våra uppfinningar - vridna kanaler, SilkTouch™-hölje, skyddsvingar samt olika uppsugningsförmåga. Allt detta ger dig en tampong som är lättare att sätta in och ett extra pålitligt skydd.

Laboratorieforskning och tester, konsumentundersökningar och höga produktionskrav leder till den höga kvalitet och pålitlighet som utmärker o.b.®:s tamponger. Tillverkningen sker under strikt kontrollerade förhållanden, eftersom intimprodukter kräver hög kvalitet. Under tillverkningsprocessen utförs stickprov av snörenas styrka för att säkerställa att alla snören sitter fast ordentligt.

Mycket betydelsefullt är också den ständigt pågående produktutvärdering som görs av miljontals kvinnor över hela världen. De använder o.b.®-tamponger varje dag och natt under sin mens och deras erfarenheter bidrar till att utveckla kvaliteten på o.b.®:s tamponger ytterligare. Vi är uppmärksamma på vad våra kunder tycker och tar till oss av era synpunkter så att våra produkter ständigt utvecklas för att möta era behov.

Kan du föreställa dig ett liv utan tamponger? Hur skulle det kännas om du under vissa dagar inte kunde bada eller ha på dig din åtsmitande favoritklänning till exempel? I mer än 60 år har o.b.® varit en viktig del av livet för miljontals kvinnor och en symbol för trygghet och självförtroende. Läs om hur idén till o.b.® föddes och om vilken betydelse en kvinnlig gynekolog och passionerad simmare hade för utvecklingen av den här revolutionerande produkten.

1947 råkade den tyske ingenjören Carl Hahns se en annons om tamponger i en amerikansk tidskrift. Det fanns ingen liknande produkt på den tyska marknaden och om han lanserade den skulle det innebära en hygienisk revolution för kvinnor. Han inledde ett samarbete med advokaten Heinz Mittag. Den kvinnliga gynekologen Judith Esser, som också var en entusiastisk simmare, tog över det medicinska ansvaret. Hon hade ett professionellt intresse av att förbättra livet för kvinnor. Samtidigt drevs hon av en stark egen vilja att hitta något som kunde ersätta de otympliga bindor som fanns på 1940-talet. Hon ville kunna simma obehindrat varje dag!

Dessa tre pionjärer utvecklade tillsammans o.b.®-tampongen. Namnet beskriver bokstavligen deras idé, eftersom o.b.® är en förkortning för "ohne Binde"= "utan binda" på tyska. Namnet skulle vara diskret, snyggt och modernt. Det blev en succé. Tack vare o.b®:s popularitet, men också tack vare det korta namnet, har o.b.® kommit att bli en synonym för tampong i många olika länder!

Produkter
Handla
Information